Benim lafım yok kardeşim ben sadece ne demek istediğini açıkladım linkle normal yazının aynı olmaması çekiliş ki benim etkinlikle alakam yok ilker abiyide iyi bilirimaga niye anlamiyonuz herkes hergun cekiliş yapiyor ayni isim olunca oluyor
aynen öyleGüvenmeyen inanmayan varsa takip etmeye bilir
Malaga dan en iyi sen anlarsın 🤺🤗malaga depte iyi oynar ve murcia karşı cok üstün 2 per öne gecer
BolşansGelirse 5 kişiye 20 TL
Sen beni anladın lafı uzatmanin anlamı yokBenim lafım yok kardeşim ben sadece ne demek istediğini açıkladım linkle normal yazının aynı olmaması çekiliş ki benim etkinlikle alakam yok ilker abiyide iyi bilirim
Bol sansGelirse 5 kişiye 20 TL
Benim lafım yok kardeşim ben sadece ne demek istediğini açıkladım linkle normal yazının aynı olmaması çekiliş ki benim etkinlikle alakam yok ilker abiyide iyi bilirim
Aynen aynen aynı isimlere yapamazsin her çekilişte aynı isimler oluyor zaten 😁 bütün çekilişleri de sen yapıyorsun zaten 😁Ben maça odaklanıyorum bu arada çekiliş yapta 2 kere üst üste çekiliş yapamazsın çok biliyon onıda bilmen lazım
iftira atmak kolayaslanlar girip bakin5 kişi 20 tl Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap
www.cekilisyap.com
Neye bakacağız üstadaslanlar girip bakin5 kişi 20 tl Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap
www.cekilisyap.com
Çakallık yapma ne zaman çekiliş yapmışım ben akıllı olAynen aynen aynı isimlere yapamazsin her çekilişte aynı isimler oluyor zaten 😁 bütün çekilişleri de sen yapıyorsun zaten 😁
sonu 2 olmayan cekilis buNeye bakacağız üstad