Abi boşver ya şunuÇakallık yapma ne zaman çekiliş yapmışım ben akıllı ol
Abi boşver ya şunuÇakallık yapma ne zaman çekiliş yapmışım ben akıllı ol
Aga burda herkes ilker abiyi tanır sayar sever güvenir, dediğin gibi dün gelmişsin, hoş gelmişsin ama çok bilmişlik yapmadan bi araştır laf attığın iftira attığın kişiyi. Kapımız açık eyvallah ama asılsız iftirayı kabul etmeyiz bilgin olsunAynen aynen aynı isimlere yapamazsin her çekilişte aynı isimler oluyor zaten 😁 bütün çekilişleri de sen yapıyorsun zaten 😁
Kardeşim benim dediğim birşey yok ki çekilişi bende çok kez yaptım biliyorum arkadaşım anlatmak istediği farklı bir çekilişi aynı isimle çekemiyorsun tekrardan isim değiştirip çekebilirsin yenisini arkadaşta dediki konu ismi 5 tl 20 yazıyo fakat konu çekiliş linkinde 5 tl 20 2 yazmasına takılmış farklı isimleraslanlar girip bakin5 kişi 20 tl Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap
www.cekilisyap.com
Üstad ben kumarbaz a durumu hizah ediyorum çok bilmişlik değil haklıyım!!!Aga burda herkes ilker abiyi tanır sayar sever güvenir, dediğin gibi dün gelmişsin, hoş gelmişsin ama çok bilmişlik yapmadan bi araştır laf attığın iftira attığın kişiyi. Kapımız açık eyvallah ama asılsız iftirayı kabul etmeyiz bilgin olsun
Malaga 2Maç hangisiydi arkadaşlar husıra bakmayın laf anlatmaktan maçı unuttuk
malagaMaç hangisiydi arkadaşlar husıra bakmayın laf anlatmaktan maçı unuttuk