30mdkda 3 5 kişi vardı ne bilsinnadam etkinlikten sonra milletin geleceğini 😂@BabanınOgluKemal ama 10 kişi denmiş banane isyankar ya bana da at ya da ban 😂😂😂
30mdkda 3 5 kişi vardı ne bilsinnadam etkinlikten sonra milletin geleceğini 😂@BabanınOgluKemal ama 10 kişi denmiş banane isyankar ya bana da at ya da ban 😂😂😂
Bol şans şimdiden kardesimBurdaki tayfayı not ettim bugün olması için cevap bekliyom hala. Bugüne yetişmezse en geç yarına güzel bi etkinliğim olacak sizlere valla bugün çok niyetliydim yoksa. Ama yapacağım etkinlikte sizlere öncelik tanıyacağım![]()
başkan sermet te vurdu tekm3yi bize güle güle harca1000 TL çektim daha dün
Eyvallah köylümBol şans şimdiden kardesim![]()
Eyvallah başkan takıl kafana göre 😊Yok etkinlik harici kimseye papara istemiyorum KUSURA BAKMASİN kimse
Ama 10 kişi demiş sözünde durmadı banane😂30mdkda 3 5 kişi vardı ne bilsinnadam etkinlikten sonra milletin geleceğini 😂
O kadar emek verdim çekmedi parayı kaybetti sanki çocuk var karşısında cumartesi pazar diyor 😂😂😂başkan sermet te vurdu tekm3yi bize güle güle harca
Sorma kardesim hiç beklemezdimbaşkan sermet te vurdu tekm3yi bize güle güle harca
canı sağolsun ne diyim keşke soleseydiO kadar emek verdim çekmedi parayı kaybetti sanki çocuk var karşısında cumartesi pazar diyor 😂😂😂
Demwk istediğim kirvem bende kimsenin parası kalmaz yani onun için dedimsana demiyo m başkan
Mesele 13 TL değil mesele salk yurduna koymasicanı sağolsun ne diyim keşke soleseydi
Yanlış yaptı Sermet ayipbaşkan sermet te vurdu tekm3yi bize güle güle harca
ne zaman başlıyo rolling seninDemwk istediğim kirvem bende kimsenin parası kalmaz yani onun için dedim![]()
👏👏👏Burdaki tayfayı not ettim bugün olması için cevap bekliyom hala. Bugüne yetişmezse en geç yarına güzel bi etkinliğim olacak sizlere valla bugün çok niyetliydim yoksa. Ama yapacağım etkinlikte sizlere öncelik tanıyacağım![]()
Herkes kendi karakterine yakışanı yapar kirvem. 10 20 tl için karakterini,gururunu satacak adamlar bizden uzak dursun. Bunu sermet için değil genel olarak dolandıran herkes için diyomKardeşim KUSURA BAKMASİN kimse etkinlik mesele değil zaten lasayida ben yaptım ona ama yalan söyleyip kimseyi salak yurduna koymasın