Gel ben sana 500 defa torbadan çekeyim 500 defada 36 çekim sana bana halen pcden neden çekilmedi onu debeyfendi ilk 6da çıkmadı diye bu
Gel ben sana 500 defa torbadan çekeyim 500 defada 36 çekim sana bana halen pcden neden çekilmedi onu debeyfendi ilk 6da çıkmadı diye bu
Ya salla müdür kilitleyin konuyu itiraz edenler zaten ne olduğu belliO da doğru
Sana herkes inanıyor inanmayan birkaç kişi var.onlara da diyecek bisey yok tek diyecegim keşke çekiliş biraz profesyonelce yapilsaydiO da doğru
Bende PC den 500 defa 36 çıkartirim sanaGel ben sana 500 defa torbadan çekeyim 500 defada 36 çekim sana bana halen pcden neden çekilmedi onu de
Bence burda iyi niyetli bişeyler yapılmaya çalışılıyorki çıkan insan bu forumda neyi var neyi yok paylaşan adam bence biraz daha dikkatli konuş kardeşimKardeş iptal etme afiyetle yiyin ama biraz forum dolaşın çekiliş görün benim noları silin çekin gerekirse birdaha para çıkmış çıkmamış değil mesele buradaki olay insanlarla dalga gecilmesi
Hem zaten @despara34 da 10 15 tane bilet aldı çıkması normalBence burda iyi niyetli bişeyler yapılmaya çalışılıyorki çıkan insan bu forumda neyi var neyi yok paylaşan adam bence biraz daha dikkatli konuş kardeşim
DogruBende PC den 500 defa 36 çıkartirim sana
Kusura bakma ama bu dediğine bunu demeden duramayacağım. ^^ kişi kendinden bilir işi ^^Gel ben sana 500 defa torbadan çekeyim 500 defada 36 çekim sana bana halen pcden neden çekilmedi onu de
+1Büyük ödül çok doğru bir kişiye çıktı şaibeli yada değil doğru adama çıktı en azından paylaşacak bjr adama çıktı hak yerini buldu 🥴🥴
+999 😄😄