1 saatte 50 kşşi dıye biliyorumÇekim gelene kadar kaç kişi olursa bakalım ama. Millet darılma gücenme olmasın bide papara dan günlük kaç kişiye transfer yapabiliyoruz
1 saatte 50 kşşi dıye biliyorumÇekim gelene kadar kaç kişi olursa bakalım ama. Millet darılma gücenme olmasın bide papara dan günlük kaç kişiye transfer yapabiliyoruz
Saglam geldi galiba uzun uzun güldün😃😃Hahhahahhahahahhaha
Sağlam gelecek bisey var mi sende 😂😂😂😂😂Saglam geldi galiba uzun uzun güldün😃😃
gonderme 100 alma 50Çekim gelene kadar kaç kişi olursa bakalım ama. Millet darılma gücenme olmasın bide papara dan günlük kaç kişiye transfer yapabiliyoruz
Ben seni bliyorum rahat ol 🖒Aynen kardes multi flan muhabbeti dönüyor birakalim o karar versin twitterdan bonushooda giremedim buraya geldim şansa etkinlik denk geldi taniyanlar vardir![]()
Bilmem kahkaha atan sensin ondan sordum bende😃Sağlam gelecek bisey var mi sende 😂😂😂😂😂
Bu bir günlük mu kankagonderme 100 alma 50
topmaissin hood u buraya)gonderme 100 alma 50
Ergensin ondan gülüyorum olur böyle şeyler ergenlikte 😂Bilmem kahkaha atan sensin ondan sordum bende😃
daha çok beklersin diyecem ama bende şimdiden özledim hood'uChrome de sayfa açık bonushood2.com diye dakikada 10 kez yeniliyorum 🤣🤣
Sıkma canini hayırlısıyla gelsin de ne zaman gelirse gelsin. Fazla sürmez inceleme benceArkadaşlar kötü haberhesap incelemeye alındı
normaldir meblağ büyükArkadaşlar kötü haberhesap incelemeye alındı
Bir sorun olmaz bence kanka incelememeden sonra acarlarArkadaşlar kötü haberhesap incelemeye alındı
Gece ara ara baktım yok girmiyorChrome de sayfa açık bonushood2.com diye dakikada 10 kez yeniliyorum 🤣🤣
doğaldır arkadaşım 24-48 saat derler sana inceleme için. ondan sonra çekersin üzülme eğer ki oyunlarında falso bir durum yoksaArkadaşlar kötü haberhesap incelemeye alındı