Arkadaşlar merhaba @sanalfelsefe dolandırıcıdır farklı bir forumda alışveriş yaptık ödememi yapmadı herkesin bilgisine istiyen olur ise fotoğraf gönderirim
Kanitlari atsan buraya?Arkadaşlar merhaba @sanalfelsefe dolandırıcıdır farklı bir forumda alışveriş yaptık ödememi yapmadı herkesin bilgisine istiyen olur ise fotoğraf gönderirim
Reis sen yenimisinSohbetin başlangıç yazışmasıdır
Mesele eski yeni meselesi değil kardeşim herşey ap açık ortada ve arkadaşa güvenenler oldu bende güvenip verdm koduReis sen yenimisin
Hakkını arıyorsan yanlış yerdesin burda hak arayanlar banlanıyor susturuluyorÖncelikle kusura bakmayın farklı forumdaki konuyu taşıdığım için ama hakkımı arıyorum arkadaşlar ve herkeste bilsin istedim 35 tl için olanları
@Kralcako35 merak etme admınler yardımcı olur sanaMesele eski yeni meselesi değil kardeşim herşey ap açık ortada ve arkadaşa güvenenler oldu bende güvenip verdm kodu
İnan kimseden birşey ummak adına konu açmadım beni o para fakirde etmez zenginde ama salak yerine konmak insana hepsinden fazla koyuyor 40 tl için benden 60 tl çıksın ben o an ihtiyacım var diye 35 tl ye vereyim kodu oh ne ala demi@Kralcako35 merak etme admınler yardımcı olur sana