terry50
Guest
ben burdan bazı arkadaşlardan parada aldım valla gerıde verdım alıp kacıp gıtsem nolcak zengınmı olcam lazım olmucakmı bırdaha sankı bırkere guven sarsılırsa bırdaha kımse guvenmez ne gerek var
Bekleyelim birazTabii lazio ama o arkadaş gelmez kusura bakma farklı forum ismi ile konu açtım ama
lazıo kardeşim sanalfelsefe resımlı arkadaş farklı bır ıısmle forumda bılgın olsun bu forumda degıl bekle atıcam ısmınıBekleyelim biraz
Bunu banada söylüyebilirdiwpden konuştum limit olmadığı için atamamış
Tamam arkadaşa ulaştıysan ödememi yapmasını söylermisin iban vereyim gerekirsecenazesi varmiş.
Parayi alanin cenazesi oluyorcenazesi varmiş.
Sağolasın kardeşim desteğin içinBende şahidim bu konuya gpa kodunu aldıktan sonra cevap vermedi foruma bile girmedi gpa kodunu alır almaz bir yakını vefat etti herhalde![]()
garanti hesabinun fotosu nu atti o da blokeli
Teb den göndersin o gün teb yok dedim biladerin teb hesabı var oraya atsıngaranti hesabinun fotosu nu atti o da blokeli
Kodu alınca mı bloke olmuş önceden bilmiyomuymuşgaranti hesabinun fotosu nu atti o da blokeli
Valla modum göndermek isteyen iki eli kanda da olsa bi şekilde göndermenin yolunu buluryaziyor
ahhahaKoydeyim ATM den halledecem oda yarın veya Perşembe
dedi.
Bu yalanlar bayatladı ama modumKoydeyim ATM den halledecem oda yarın veya Perşembe
dedi.