Hesapları kullanıp iade etmesinler@Mahonii dedi tahmini ama
Hesapları kullanıp iade etmesinler@Mahonii dedi tahmini ama
HahahahahaaHesapları kullanıp iade etmesinler
neden bu kadar yükseldin bi İŞİ ÇIKMIŞTIR GIREMEMİŞTİR OLAMAŻMIIIIIIII....!!????@KuponBaz gelip neden aciklama yapma zahmetine girmiyorsun kaale mi alinmiyoruz anlamadim ki
kanka bana cevap yazdi girdi foruma ama işi yoğundur bekleyelmneden bu kadar yükseldin bi İŞİ ÇIKMIŞTIR GIREMEMİŞTİR OLAMAŻMIIIIIIII....!!????
Ne zamana kadar birden fazla vardıMerhaba arkadaşlar elinizde kulanmadıgınız eski yıllara ait Facebook hesabı varsa 15 TL'den satın alımı olacaktır özelden Facebook hesabı mail şifre ve papara numaranızı iletin
Ne yazdi bro sanakanka bana cevap yazdi girdi foruma ama işi yoğundur bekleyelm
Kanka gece bos gecmesin amac bu sıikildımneden bu kadar yükseldin bi İŞİ ÇIKMIŞTIR GIREMEMİŞTİR OLAMAŻMIIIIIIII....!!????
Özel 😊Ne yazdi bro sana
Vallahi gecen haftaya kadar 75 tane vardı facebookta poker oynayan ark verdık nerden bilelim75×15 iyi para edermis 😜😜😜Hahahahahaa
Bu konu ile ilgilimiÖzel 😊
evet de bilmiorm atacakmi banada cevap vermediBu konu ile ilgilimi
usta ozele yazarmsn ben hallettim amaArkadaşlar bazı hesaplar girerken kitleniyor marketing şirketi kontrol edip onaylanan hesaplar verilecek parasi
Kimin onaylandigini yazacak misiniz buaraua bide ne zaman belli olucak bu onaylanan hesaplarArkadaşlar bazı hesaplar girerken kitleniyor marketing şirketi kontrol edip onaylanan hesaplar verilecek parasi
1 YILKimin onaylandigini yazacak misiniz buaraua bide ne zaman belli olucak bu onaylanan hesaplar
Aga tek umudum bu para dalga gecme az
tek umudun buysa iyi olmasa napcaktin yoksaAga tek umudum bu para dalga gecme az
He işte orasida öyle sizin gibi istemiyorum ki sezginden paratek umudun buysa iyi olmasa napcaktin yoksa
istemedimki 😂He işte orasida öyle sizin gibi istemiyorum ki sezginden para