Sen hiç konusma aylardan kasım
Sen hiç konusma aylardan kasım
Önceki sene de beraberliğe gruptan çıkıyodunuz kievden 7 yediniz 😂Sen hiç konusma aylardan kasım
Gercek ten futboldan anlamadığını su an anladım bizde şampiyonlar liginde ceyrek final oynadık siz sadece gruptan cıktınız önce öğren ne nedir ondan sonra gel benimle tartış🤣🤣🤣Siz avrupada oynadınız biz şampiyonlar ligi kıdem farki
Onları da getir kardesim elin değmişkenSvitolina ve Stana kaldik
Ya kardeşim sen bir Türk takımı Avrupa'da dogranonca hakem yüzünden mutlu mu oluyonuz eğer objektif maçı izle ne demek istedimi anlarsin biraz objektif olunÖnceki sene de beraberliğe gruptan çıkıyodunuz kievden 7 yediniz 😂
Avrupa'da çeyrek final oynadınızGercek ten futboldan anlamadığını su an anladım bizde şampiyonlar liginde ceyrek final oynadık siz sadece gruptan cıktınız önce öğren ne nedir ondan sonra gel benimle tartış🤣🤣🤣
Namağlup çıktımGercek ten futboldan anlamadığını su an anladım bizde şampiyonlar liginde ceyrek final oynadık siz sadece gruptan cıktınız önce öğren ne nedir ondan sonra gel benimle tartış🤣🤣🤣
Ben karışmıyodum sen durduk yere gs fb bizi rezil ediyor avrupada dedin bende beşiktaşın avrupa rezilliklerini yazdım zaten rekor beşiktaşta broYa kardeşim sen bir Türk takımı Avrupa'da dogranonca hakem yüzünden mutlu mu oluyonuz eğer objektif maçı izle ne demek istedimi anlarsin biraz objektif olun
TamamdirOnları da getir kardesim elin değmişken
Pardon 2007-2008 de oynamisinz da 11 sene olmuş 11 senede bunlarla övünürsunuzGercek ten futboldan anlamadığını su an anladım bizde şampiyonlar liginde ceyrek final oynadık siz sadece gruptan cıktınız önce öğren ne nedir ondan sonra gel benimle tartış🤣🤣🤣
HoşgeldinKartal hav hav hav
Kartal hoşt hoşt hoşt
Sen demek istedimi anlamadınBen karışmıyodum sen durduk yere gs fb bizi rezil ediyor avrupada dedin bende beşiktaşın avrupa rezilliklerini yazdım zaten rekor beşiktaşta bro
Tamam sonra gittin Naptın bayernden 5 yiyip geldiniz biz mağlup olup cıktık sevillayı eleyip ceyrek finale cktkNamağlup çıktım
Hoşbuldum kanka ERZURUMdayım.Hoşgeldin
12 sene önce 😂😂😂Tamam sonra gittin Naptın bayernden 5 yiyip geldiniz biz mağlup olup cıktık sevillayı eleyip ceyrek finale cktk
Anladım ben avrupadaki yüm türk takımlarını destekliyorum ama sen bizi rezil ediyor fb gs dersen bende gerçekleri koyarım ortayaSen demek istedimi anlamadın
😂😂😂😂HahahahahHoşbuldum kanka ERZURUMdayım.
ERZURUMdan bişey lazım mı
Sizin ne basarınız var ki ben onu anlamadım biz uefada yarı final oynadık gs kupa aldı pardon siz ne yaptınız siz namağlup cıktınız o kadar büyük basarıPardon 2007-2008 de oynamisinz da 11 sene olmuş 11 senede bunlarla övünürsunuz
Bana bir çağ kebabıHoşbuldum kanka ERZURUMdayım.
ERZURUMdan bişey lazım mı