Sor 😂Beyler bi susun yavas yazin yetisemiyorum telefon kafayi yedi bisey soracam bi durun😂
Sor 😂Beyler bi susun yavas yazin yetisemiyorum telefon kafayi yedi bisey soracam bi durun😂
Cezası var 😂yapmayalım 😂 😂
inşalllahBugün olacak inşallah 😂
Ins bakalim kanka cikmadinmi daha😁Bugün olacak inşallah 😂
la 500 ne la hahahaha 2 maçla 1 k yaparımIns bugunde guzel olucak hedef 500 yapsan abi guzel para😁
Güzel yakalamışsın Valla kasa yüksek olsa o seride baya kasardınEkli dosyayı görüntüle 4483dün korner etkinliğinden 20 geldi attım bu seriyi yakaladım![]()
aynenne😂😂Cezası var 😂
Kumarbaz takipte ceza kesiyor 😂Cezası var 😂
@ISYANKAR tekrardan bol şanslar dilerim geldim konuna dahil oldum benimle bir sorunun var mı?
sen sakin ol kardeşim😂😂😂la 500 ne la hahahaha 2 maçla 1 k yaparım![]()
aynen valla miktar 100 olsaydı 3.5 k olurduGüzel yakalamışsın Valla kasa yüksek olsa o seride baya kasardın
Kasa yüksek olunca gelmiyor be kanka aynı seri 😂Güzel yakalamışsın Valla kasa yüksek olsa o seride baya kasardın
2 senedir 500 u bi araada gormedim elime oyle bi para gecse oturur bi koseye aglarim ele ne gecerse ya sitenin ya tekel bayinin😂😂la 500 ne la hahahaha 2 maçla 1 k yaparım![]()
Kanka daha sürer sabret 😂Ins bakalim kanka cikmadinmi daha😁
yav kardeşim sen benden daha iyi biliyorsun her gelene para dağıttın ben sana çekilişsiz para attım bu beni üzdü.@ISYANKAR tekrardan bol şanslar dilerim geldim konuna dahil oldum benimle bir sorunun var mı?
Tm kanka😁Kanka daha sürer sabret 😂
Şans işte para olunca yakalayamıyorsunaynen valla miktar 100 olsaydı 3.5 k olurdu
yav kardeşim sen benden daha iyi biliyorsun her gelene para dağıttın ben sana çekilişsiz para attım bu beni üzdü.
Ikinizde adamsiniz hic baslamayin😊yav kardeşim sen benden daha iyi biliyorsun her gelene para dağıttın ben sana çekilişsiz para attım bu beni üzdü.