kumarbaz
Guest
niye özeli atayım ?Atsana konuşmayı buraya
niye özeli atayım ?Atsana konuşmayı buraya
Çünkü öyle birşey yokniye özeli atayım ?
Eren yalan söylüyo yaniÇünkü öyle birşey yok
Aynen öyle kardoEren yalan söylüyo yani
Hee banada hastaneye gidiyorum acil dedi demekki bende yalan konuştumAynen öyle kardo
aynanda ikimizede 😀Hee banada hastaneye gidiyorum acil dedi demekki bende yalan konuştum
Tmm kardeşim ben halsizim siz haklisinizSaçmalıyorsun Mustafa
Haksızsın demiyorum adam hastsneye gidicem dedi bize sana onu diyoruz yalan diyosunuz diyosunTmm kardeşim ben halsizim siz haklisiniz
Yalan kardeşim saat 5 de gönderim olcak dedi akşam 9 da çekim paylaştı gönderim olcak dedi Dm den yazdık cvp vermiyo profile yazdık begeniyo cvp vermiyo daha neHaksızsın demiyorum adam hastsneye gidicem dedi bize sana onu diyoruz yalan diyosunuz diyosun
Ne ima ediyosun direk söyle.Parayı bana gondercem adam ama nedense ben hariç herkes konuya hakim![]()
Ben boş muhabbet yapmam adam sözünde durmadı dile getiriyorumNe ima ediyosun direk söyle.
Benim onla olan muhabbetimi nereden biliyosunda ima yapıyosun. Onu savunmuyorum adamla butun gun maç muhabbeti yaptığımız için biliyorum. Boş muhabbet yapıyorsun şuan o yüzden yapma
Sözünde durmasında değilim erenle bana yalancı dedin ona takıldım sana para atıp atmaması umrumda değilBen boş muhabbet yapmam adam sözünde durmadı dile getiriyorum
yalan soylemeyelim modum 🙂 hadi uzayalim konudanSözünde durmasında değilim erenle bana yalancı dedin ona takıldım sana para atıp atmaması umrumda değil
Anlamadığın tek bı kısım var Allah'a şükür saglimiz yerinde günü birlik parasız herkes kalır ama söz veriyorsan yerine getirceksin he aksilikmi çıktı söz verdiğin kişiye haber vericeksin sen çok iyi taniyabilirsin ben tanımıyorum kendini De bana böyle tanıttı.Hakli haksız olayı değil vicdan merhamet olayı 1 gün sonra verse ne degisir 2 gün sonra verse ne değişir dağıttığı rakamları ben biliyorum.Konuda şu ben davet ettiğimde dediği abi beni foruma bulaştırma şimdi çıkar biri laf eder ben kaldıramam dedi ben bizde olmaz dedim dak 1 gol 1