KarolTips_ Twitter Roll.

Mustafan34

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Neyse paylaştım konuyu Allah daha çok versin sözünde durmuyordu bilin istedim

Mustafan34

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Parayı bana gondercem adam ama nedense ben hariç herkes konuya hakim:)

Mustafan34

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Haksızsın demiyorum adam hastsneye gidicem dedi bize sana onu diyoruz yalan diyosunuz diyosun
Yalan kardeşim saat 5 de gönderim olcak dedi akşam 9 da çekim paylaştı gönderim olcak dedi Dm den yazdık cvp vermiyo profile yazdık begeniyo cvp vermiyo daha ne:)

lazio34

Guest
Parayı bana gondercem adam ama nedense ben hariç herkes konuya hakim:)
Ne ima ediyosun direk söyle.
Benim onla olan muhabbetimi nereden biliyosunda ima yapıyosun. Onu savunmuyorum adamla butun gun maç muhabbeti yaptığımız için biliyorum. Boş muhabbet yapıyorsun şuan o yüzden yapma

Mustafan34

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Ne ima ediyosun direk söyle.
Benim onla olan muhabbetimi nereden biliyosunda ima yapıyosun. Onu savunmuyorum adamla butun gun maç muhabbeti yaptığımız için biliyorum. Boş muhabbet yapıyorsun şuan o yüzden yapma
Ben boş muhabbet yapmam adam sözünde durmadı dile getiriyorum

Mustafan34

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Neyse ise geçmem lazım rastgele

Aktif değil yanlış Bilgi sonucu

Guest
Hakli haksız olayı değil vicdan merhamet olayı 1 gün sonra verse ne degisir 2 gün sonra verse ne değişir dağıttığı rakamları ben biliyorum.Konuda şu ben davet ettiğimde dediği abi beni foruma bulaştırma şimdi çıkar biri laf eder ben kaldıramam dedi ben bizde olmaz dedim dak 1 gol 1

Mustafan34

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Hakli haksız olayı değil vicdan merhamet olayı 1 gün sonra verse ne degisir 2 gün sonra verse ne değişir dağıttığı rakamları ben biliyorum.Konuda şu ben davet ettiğimde dediği abi beni foruma bulaştırma şimdi çıkar biri laf eder ben kaldıramam dedi ben bizde olmaz dedim dak 1 gol 1
Anlamadığın tek bı kısım var Allah'a şükür saglimiz yerinde günü birlik parasız herkes kalır ama söz veriyorsan yerine getirceksin he aksilikmi çıktı söz verdiğin kişiye haber vericeksin sen çok iyi taniyabilirsin ben tanımıyorum kendini De bana böyle tanıttı.