şans 😃😃harika be oleyy
sonunda şans tuttuEvet arkadaşlar bir etkinliğin daha sonuna geldik. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Yedek talihli niye diye soracak olursanız Eğer kazananlardan birisi bilgi atmazsa ulaşamazsak yedek talihliye devrecektir. Hepinize katılımınız için teşekkür ederim. Bir sonraki bomba etkinliğimizi daha çok beğeneceğinizden eminim. Kazanamayanlar kendilerini üzmesinler, çok daha güzel etkinlikler olacak rahat olun
Kazananlara özelden mesaj atıyorum birkaç bilgi isteyeceğim. 48 saat içinde cevap vermenizi rica ediyorum. Aksi takdirde ödül yedek talihliye devredecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 3192
Üzülmemesi mi var bak bakalım ödüle hak kazanıp alanlar bir daha buraya uğrayacaklar mırıdvan uzme kanka yapcak bışey yok![]()
Sıkıntı etmeyin kendinize beyler. Daha güzel etkinlikler olacak![]()
nakit alabiliyormuyuz adminimSıkıntı etmeyin kendinize beyler. Daha güzel etkinlikler olacak![]()
4. olduk baba kupon oynayıp katlicam ıphone parası yaparımEvet arkadaşlar bir etkinliğin daha sonuna geldik. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Yedek talihli niye diye soracak olursanız Eğer kazananlardan birisi bilgi atmazsa ulaşamazsak yedek talihliye devrecektir. Hepinize katılımınız için teşekkür ederim. Bir sonraki bomba etkinliğimizi daha çok beğeneceğinizden eminim. Kazanamayanlar kendilerini üzmesinler, çok daha güzel etkinlikler olacak rahat olun
Kazananlara özelden mesaj atıyorum birkaç bilgi isteyeceğim. 48 saat içinde cevap vermenizi rica ediyorum. Aksi takdirde ödül yedek talihliye devredecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 3192
Admin valla helal bize cikmasada guzel etkinliktiSıkıntı etmeyin kendinize beyler. Daha güzel etkinlikler olacak![]()
Malesef özelden istediğim bilgileri at kargo ile göndericez ödüllerinakit alabiliyormuyuz adminim
nakite çevirebilirsem arkadaşlara güzellik yapmaya çalışıyım o zamanMalesef özelden istediğim bilgileri at kargo ile göndericez ödülleriSonra istersen satabilirsin
Aynen neyseki daha güzel etkinlikler olucak ins hepimiz kazanırız sıkıntı etmeyin bugün üzülelim yarın tekrar yeni etkinliklere merhaba diyelim 😘👊🙏rıdvan napalım şimdi adamlar odulunu alınca ıstergeklsınler ıstere gelmesınler onların sorunu zorla tutacak degılız ya gelene hoşgeldın gıdene by by canım![]()