terry50
Guest
boyleyılıkle tlf hayalımızde suda
rıdvan gel
By byKalın sağlıcakla...
Hocam boşver bizi al kullan iphone 11 den bahsediyoz yapma etmenakite çevirebilirsem arkadaşlara güzellik yapmaya çalışıyım o zaman
baba bence de öyleHocam boşver bizi al kullan iphone 11 den bahsediyoz yapma etme
önce tebrik ederim ama gecen etkinlikte böyle sözler verildi ve tutulmadı onun için yapmayacagınız seyleri vaad etmeyinnakite çevirebilirsem arkadaşlara güzellik yapmaya çalışıyım o zaman
Bu hoş bir tavır olmamış.ETKİNLİK - KUMARBAZ ROLLING-2 buna saldırın hadi
Aynen biz neyiz ki saldırıyozBu hoş bir tavır olmamış.
Yorumsuz ...Aynen biz neyiz ki saldırıyoz![]()
Biraz iğneleyici gibi olmuş yazım tarzı. Mesajlarda biraz daha dikkatli ol lütfen..ETKİNLİK - KUMARBAZ ROLLING-2 buna saldırın hadi
selami nickli arkadaşa ulaşabildiniz mi başkanım @SaNCaK bir tek o görünmüyor ortalıktaEvet arkadaşlar bir etkinliğin daha sonuna geldik. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Yedek talihli niye diye soracak olursanız Eğer kazananlardan birisi bilgi atmazsa ulaşamazsak yedek talihliye devrecektir. Hepinize katılımınız için teşekkür ederim. Bir sonraki bomba etkinliğimizi daha çok beğeneceğinizden eminim. Kazanamayanlar kendilerini üzmesinler, çok daha güzel etkinlikler olacak rahat olun
Kazananlara özelden mesaj atıyorum birkaç bilgi isteyeceğim. 48 saat içinde cevap vermenizi rica ediyorum. Aksi takdirde ödül yedek talihliye devredecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 3192
Daha dönüş yapmadı dediğim gibi 48 saat süresi var. Gelmezse ödül sana devredilecek.
Hayırlı sı bakalımDaha dönüş yapmadı dediğim gibi 48 saat süresi var. Gelmezse ödül sana devredilecek.
yanlış anlamayın hiçbiriniz biliyorum konu acıldıgı zaman herkes orda olsun actıgı konuda bir yorum bekliyor yanlış anlamayın ben ondan dedim @kumarbaz ın yanında olalım diye @stastemir @SaNCaK @Le DictateurBu hoş bir tavır olmamış.
Sorun yok hocamyanlış anlamayın hiçbiriniz biliyorum konu acıldıgı zaman herkes orda olsun actıgı konuda bir yorum bekliyor yanlış anlamayın ben ondan dedim @kumarbaz ın yanında olalım diye @stastemir @SaNCaK @Le Dictateur
olur böyle canını sıkma kardesimyanlış anlamayın hiçbiriniz biliyorum konu acıldıgı zaman herkes orda olsun actıgı konuda bir yorum bekliyor yanlış anlamayın ben ondan dedim @kumarbaz ın yanında olalım diye @stastemir @SaNCaK @Le Dictateur