ETKİNLİK KuponBaz’nin reisleri yargı dağıtıyor

• Konbuyu başlatan profesör
  • Başlangıç tarihi

SahinBey

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Alllah büyüktür şahin bir kapi kapar bir kapi acar bakalım yakında diyelim söyle yılbaşından sonra ayaklanicam bugün doktor dedi 1 aya kalmaz yurtucez seni bari hiç yoktan bir ise başlamam laızm kasiyer tarzı OZMAN ben işte başlarım.kumara.
daha açık yazarsan

lossday

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐

fiorino21

YASAKLI ÜYE
YASAKLI ÜYE
Evet ya vermiyor kaç gündür
Borç vermeseydin o zaman. Aferim ona. Şakaya her zaman varız ama aynı şeyler sürekli dile gelince tadı kaçıyor sanki kardeşim. Etkinlik mi kazandın alacaklımısın evet ama verilecek dendi mi evet hafta içi dendi. Daha az önce 10 kişi olan etkinliği 16 kişiye çıkarıp dağıtım yaptıkmı yaptık. Saygılar

lossday

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Borç vermeseydin o zaman. Aferim ona. Şakaya her zaman varız ama aynı şeyler sürekli dile gelince tadı kaçıyor sanki kardeşim. Etkinlik mi kazandın alacaklımısın evet ama verilecek dendi mi evet hafta içi dendi. Daha az önce 10 kişi olan etkinliği 16 kişiye çıkarıp dağıtım yaptıkmı yaptık. Saygılar
Ben bu şakayı 1 haftadır yapıyorum @lazio34 ile herkes de biliyor yani şaka olduğunu galiba sen gormedin

lazio34

Guest
Çok teşekkürler saygılar