Beyler demir de paranız kalmaz ama etkinlik yok malesefBana para verenlere 10 tl fazla atıcam bi yolunu bulucam
Yav ne 200 u sende mi inandın dostum adam hala 200 çekmiş diğerleri çoktan cukka 0 200; u bile göremiycek kimse200u 0'a basacan artik![]()
Ben dalgasindayim yaYav ne 200 u sende mi inandın dostum adam hala 200 çekmiş diğerleri çoktan cukka 0 200; u bile göremiycek kimse
Demir 800 çekip etkilik yapacakti 200 çekmiş ortalık karistiNoldu mevzu ne burda @Mahonii
Kac para aldin ki?
Demirde sıkıntı olmaz adamin dibidir tanıdığım kadarıyla @demir78Demir 800 çekip etkilik yapacakti 200 çekmiş ortalık karisti
200Kac para aldin ki?
Aynen baskannSakalım var benim...
Bende öyle dedim yazık olmuş 600 u kaynetmis durduk yere.bu rulet böyle bi illet ben o yüzden bıraktım oyunda paranin değeri yokDemirde sıkıntı olmaz adamin dibidir tanıdığım kadarıyla @demir78
Korkmaz sendemi kardeşim ben 10 tl yi 800 yapmışım neden etkinlik yapmamyayımMahoni ile kirisicaklar parayi
Haa 600 kaybetmiş mi kötü olmuş yaBende öyle dedim yazık olmuş 600 u kaynetmis durduk yere.bu rulet böyle bi illet ben o yüzden bıraktım oyunda paranin değeri yok
sen niye 800 çekim vermedin ki o kadar 2 gündür ugraştın belge onaylıydı jeton yatırıp çeksene hemen ah be
Seni bir karıştırırım kendine gelemezsin 5 tl için abi cektigin Hergun mesaj attigin günleri unutma bana.ben daha adamla özelde konusmuslugum bile yok demirle.adamin parası benle niye kirissin suursuzMahoni ile kirisicaklar parayi
Kardeşim 2 k yapıp büyük etkinlikyapmak istedimsen niye 800 çekim vermedin ki o kadar 2 gündür ugraştın belge onaylıydı jeton yatırıp çeksene hemen ah be