Bizde ya kazansak fenamı olur😝😝yav ben burda para pul için takılmıyorum. Can sıkıntım gidiyor
Bizde ya kazansak fenamı olur😝😝yav ben burda para pul için takılmıyorum. Can sıkıntım gidiyor
senin ilk zararı kurtaralımBizde ya kazansak fenamı olur😝😝
ben hep yanlış skor oynadım 3 0 barça alır 2 0 chelsea yenilir oynadimSampıyonlar liğise gelirse 10 numara 5 yere skor etkinlik yaptık😙😙
Beraber kazanalım 27 sınde maclar yanı yarın moladayızsiteler kazancağına siz kazanın bana yeter
etkinlikten gelirse yarın etkinlik kazanlarıyla devam 3derixBeraber kazanalım 27 sınde maclar yanı yarın moladayız
dinlenmek iyidir arada mola vermeden olmazBeraber kazanalım 27 sınde maclar yanı yarın moladayız
Bu gelirse zarar cıkar artıya geceriz sultanbet aradı o site sahte şikayetiniz. Sılın sizin magduriyeti giderelim hesap acın praytıralım dedi sildim acdim 20 tl tel acdılar dedim etik olmadınuz saatlerce tel acdınuz sadaka gibi 20 tl bonys nedir. Biz vermek zorunda değiliz dedi vende neden aradınuz tedekkğr edip kapatın insani aptal yerıne koymayın dedim tekrar şikayetı günxellwyip yazdumsenin ilk zararı kurtaralım
Ya tmm işde maclarda ben yardım ederim ortak akulla yaparızetkinlikten gelirse yarın etkinlik kazanlarıyla devam 3derix
iyi yapmışsın abiBu gelirse zarar cıkar artıya geceriz sultanbet aradı o site sahte şikayetiniz. Sılın sizin magduriyeti giderelim hesap acın praytıralım dedi sildim acdim 20 tl tel acdılar dedim etik olmadınuz saatlerce tel acdınuz sadaka gibi 20 tl bonys nedir. Biz vermek zorunda değiliz dedi vende neden aradınuz tedekkğr edip kapatın insani aptal yerıne koymayın dedim tekrar şikayetı günxellwyip yazdum
yine iyi 20 vermişlerBu gelirse zarar cıkar artıya geceriz sultanbet aradı o site sahte şikayetiniz. Sılın sizin magduriyeti giderelim hesap acın praytıralım dedi sildim acdim 20 tl tel acdılar dedim etik olmadınuz saatlerce tel acdınuz sadaka gibi 20 tl bonys nedir. Biz vermek zorunda değiliz dedi vende neden aradınuz tedekkğr edip kapatın insani aptal yerıne koymayın dedim tekrar şikayetı günxellwyip yazdum
onu yapacaz sana katılmam için zamana ihtiyac varYa tmm işde maclarda ben yardım ederim ortak akulla yaparız
Etkinlik paralarını hrcamyın bariYa tmm işde maclarda ben yardım ederim ortak akulla yaparız
harbiden harcamasak şimdi 125 tl vardıEtkinlik paralarını hrcamyın bari
Dalga geciyorlar sdaka gibi ayıp bana nagduriyetını giderecez dedi bu parayı hersite deneme bonus veriyor hiç verme daha iiyine iyi 20 vermişler
Karagümrük. Atsan misdiharbiden harcamasak şimdi 125 tl vardı![]()
ama adamların hiç bi suçu yok seni başkaları dolandırıyoDalga geciyorlar sdaka gibi ayıp bana nagduriyetını giderecez dedi bu parayı hersite deneme bonus veriyor hiç verme daha ii
valla harcamasak mükemmel olurduEtkinlik paralarını hrcamyın bari
1.9 oran misdi valla yanına munih ekle napoli yenilmez 5 oran😝😝Karagümrük. Atsan misdi