Elime para geçtiğinde veririm.Daha bilmiyosun para istiyosun kanka ya ödemezse
Elime para geçtiğinde veririm.Daha bilmiyosun para istiyosun kanka ya ödemezse
Yanlis kisiye mi attinarada biride kendini araya skistirip cok ayip etti 20 lira icin degmez simdi ismini yazarsam buraya rezil olacaksin
Kim kiarada biride kendini araya skistirip cok ayip etti 20 lira icin degmez simdi ismini yazarsam buraya rezil olacaksin
Söyle bilelim.arada biride kendini araya skistirip cok ayip etti 20 lira icin degmez simdi ismini yazarsam buraya rezil olacaksin
Yok artikknnnarada biride kendini araya skistirip cok ayip etti 20 lira icin degmez simdi ismini yazarsam buraya rezil olacaksin
Ben deilimdir inş bi benimki gelmedi 😁arada biride kendini araya skistirip cok ayip etti 20 lira icin degmez simdi ismini yazarsam buraya rezil olacaksin
Kardeşim tekrardan teşekkürler sansınla ve gönlünün açıklığı ile şenlendi bugün KuponBaz kesene bereket tekrardankanka senden 1-2 saat sonra alayım papara. siteye attım. yani çekersem alayım
0 ı gördü papara![]()
Doğru dio yaz ilerde basimiz agrimasinSöyle bilelim.
Nancy bir daha kazan lütfenkanka senden 1-2 saat sonra alayım papara. siteye attım. yani çekersem alayım
0 ı gördü papara![]()
Hayir kim merak ettim söyle belki benim ?neyse 20 lira icin kendini kucuk dusurmeye degmez ama bi dakine anlayisla yaklasmam
Söyler misinneyse 20 lira icin kendini kucuk dusurmeye degmez ama bi dakine anlayisla yaklasmam
sen degilsin o kendini dusunmuyor ben onu dusunuyorum belki ders alir utanir diye soylemeyecemHayir kim merak ettim söyle belki benim ?
Ben vardım ama listede banamı diyon bi benimki gelmedineyse 20 lira icin kendini kucuk dusurmeye degmez ama bi dakine anlayisla yaklasmam
dur sanada gelicek simdi 5 dk musade et elimdeki isi bitiriyimBen vardım ama listede banamı diyon bi benimki gelmedi