Valla bende çevirdim eğer çekim gelirse bende artik bi yerden bulup yatiririm.Valla kupon yattı uatırsığım 100 tlyi çekim verdim işleme alındı diyor bekliyorum
Valla bende çevirdim eğer çekim gelirse bende artik bi yerden bulup yatiririm.Valla kupon yattı uatırsığım 100 tlyi çekim verdim işleme alındı diyor bekliyorum
hala ben begrndim diyip bana ayak yapiyor ve su anda bile begenisi yok yorumda karsisinda cocuk var sanki neyse tanidik bir isim soylersem sizde uzulursunuz 20 liraya nasil kendi onurunu hice sayar diye bosverin![]()
Etkinlik sahibi soyle dio soyleseneyaz adını bilelim. sabahtan beri kaç kişiye para verdim. 20 liranın çakallığına kim başvurduysa ifşala gitsin.
parası gitmeyen kimse de söyle hallederim.
Benim kaldıkimin eksik kaldı halledelim
Çekim geldiğinde bildirirsen sevinirim.Valla kupon yattı uatırsığım 100 tlyi çekim verdim işleme alındı diyor bekliyorum
OkÇekim geldiğinde bildirirsen sevinirim.
mevzu para degil mevzu kendini akilli zannetmek yedigi halt belli oluncada ayak yapmak sanki karisinda cocuk var ben ona bi sans daha taniyorum ifsa etmemek milltetin gozunde kotu olmamasi icin ama benjm gozumde dustu kendisiyaz adını bilelim. sabahtan beri kaç kişiye para verdim. 20 liranın çakallığına kim başvurduysa ifşala gitsin.
parası gitmeyen kimse de söyle hallederim.
Yaptığı şey göz yumulcak bir şey değil kimevzu para degil mevzu kendini akilli zannetmek yedigi halt belli oluncada ayak yapmak sanki karisinda cocuk var ben ona bi sans daha taniyorum ifsa etmemek milltetin gozunde kotu olmamasi icin ama benjm gozumde dustu kendisi
Bugün sana yapılır yarın bizemevzu para degil mevzu kendini akilli zannetmek yedigi halt belli oluncada ayak yapmak sanki karisinda cocuk var ben ona bi sans daha taniyorum ifsa etmemek milltetin gozunde kotu olmamasi icin ama benjm gozumde dustu kendisi
kim bu kişi ???mevzu para degil mevzu kendini akilli zannetmek yedigi halt belli oluncada ayak yapmak sanki karisinda cocuk var ben ona bi sans daha taniyorum ifsa etmemek milltetin gozunde kotu olmamasi icin ama benjm gozumde dustu kendisi
yok ya biraz hatrim varsa birakin gizli kalsin o kendi onurunu hice saydi ben hice saymayip ona ders vermek istiyorum lutfen kapatalim konuyusöyleyeceksin herkes bilecek tavrını koyacak. söyle şu ismi.
Kanki halledebildinmi ilker abi cekim vermiş isleme alinmis.Şu mackolikbet den cekim yapan oldu mu arkadaslar
mevzu para degil mevzu kendini akilli zannetmek yedigi halt belli oluncada ayak yapmak sanki karisinda cocuk var ben ona bi sans daha taniyorum ifsa etmemek milltetin gozunde kotu olmamasi icin ama benjm gozumde dustu kendisi
Harbimiİtiraf ediyorum benim@alfa97
Yaptığı şey göz yumulcak bir şey değil ki
Bence paylaşmalıısın o kişiyi