yok korktum bana diyon die o yüzden söyledim knkdur sanada gelicek simdi 5 dk musade et elimdeki isi bitiriyim
yok korktum bana diyon die o yüzden söyledim knkdur sanada gelicek simdi 5 dk musade et elimdeki isi bitiriyim
Ben değilim yüzde 5 bin eminimsen degilsin o kendini dusunmuyor ben onu dusunuyorum belki ders alir utanir diye soylemeyecem
Kim ki kim kidur sanada gelicek simdi 5 dk musade et elimdeki isi bitiriyim
Ben sadece şunu merak ettim yanlışlıkla sen gönderim yaptın mı yapmadın mısen degilsin o kendini dusunmuyor ben onu dusunuyorum belki ders alir utanir diye soylemeyecem
Alexey shvedKim ki kim ki![]()
gonderim yaptim bile bile gonderdim bakiyim bisey diyecek mi diye aldi buraya bile yazmiyor neyse benim cebimden olsun nach in sadakasi olsunBen sadece şunu merak ettim yanlışlıkla sen gönderim yaptın mı yapmadın mı
Ya bilseydim bende atardımgonderim yaptim bile bile gonderdim bakiyim bisey diyecek mi diye aldi buraya bile yazmiyor neyse benim cebimden olsun nach in sadakasi olsun
Aaaa senin paparanda fazla parada mı vardı ben bunu öğrenmek için yazmıştımgonderim yaptim bile bile gonderdim bakiyim bisey diyecek mi diye aldi buraya bile yazmiyor neyse benim cebimden olsun nach in sadakasi olsun
Bence soyle bunugonderim yaptim bile bile gonderdim bakiyim bisey diyecek mi diye aldi buraya bile yazmiyor neyse benim cebimden olsun nach in sadakasi olsun
kim reis söyle bilelim iştegonderim yaptim bile bile gonderdim bakiyim bisey diyecek mi diye aldi buraya bile yazmiyor neyse benim cebimden olsun nach in sadakasi olsun
gonderim yaptim bile bile gonderdim bakiyim bisey diyecek mi diye aldi buraya bile yazmiyor neyse benim cebimden olsun nach in sadakasi olsun
Kimmiş o uyanıkgonderim yaptim bile bile gonderdim bakiyim bisey diyecek mi diye aldi buraya bile yazmiyor neyse benim cebimden olsun nach in sadakasi olsun
Valla kupon yattı uatırsığım 100 tlyi çekim verdim işleme alındı diyor bekliyorum@ilkerimxx İlker abi cekebildinmi mackolikbeti ?
gonderim yaptim bile bile gonderdim bakiyim bisey diyecek mi diye aldi buraya bile yazmiyor neyse benim cebimden olsun nach in sadakasi olsun
Söylede bilelim kankahala ben begrndim diyip bana ayak yapiyor ve su anda bile begenisi yok yorumda karsisinda cocuk var sanki neyse tanidik bir isim soylersem sizde uzulursunuz 20 liraya nasil kendi onurunu hice sayar diye bosverin![]()
Soyle artıkhala ben begrndim diyip bana ayak yapiyor ve su anda bile begenisi yok yorumda karsisinda cocuk var sanki neyse tanidik bir isim soylersem sizde uzulursunuz 20 liraya nasil kendi onurunu hice sayar diye bosverin![]()