ETKİNLİK Nach00 ile Sinerji Dağıtma Seansları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Low6734

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
gonderim yaptim bile bile gonderdim bakiyim bisey diyecek mi diye aldi buraya bile yazmiyor neyse benim cebimden olsun nach in sadakasi olsun
Aaaa senin paparanda fazla parada mı vardı ben bunu öğrenmek için yazmıştım:):):):):):):):)

ISYANKAR

" Güneş tepeden vurdu gölge ayağımızın altıdır. "
Onaylı Üye
@ilkerimxx İlker abi cekebildinmi mackolikbeti ?

alfa97

Guest
hala ben begrndim diyip bana ayak yapiyor ve su anda bile begenisi yok yorumda karsisinda cocuk var sanki neyse tanidik bir isim soylersem sizde uzulursunuz 20 liraya nasil kendi onurunu hice sayar diye bosverin :)

Nach00

Mekanın .....
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
gonderim yaptim bile bile gonderdim bakiyim bisey diyecek mi diye aldi buraya bile yazmiyor neyse benim cebimden olsun nach in sadakasi olsun

yaz adını bilelim. sabahtan beri kaç kişiye para verdim. 20 liranın çakallığına kim başvurduysa ifşala gitsin.
parası gitmeyen kimse de söyle hallederim.

DAYI

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
hala ben begrndim diyip bana ayak yapiyor ve su anda bile begenisi yok yorumda karsisinda cocuk var sanki neyse tanidik bir isim soylersem sizde uzulursunuz 20 liraya nasil kendi onurunu hice sayar diye bosverin :)
Söylede bilelim kanka

Gfbridvan1907

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Soyle artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...