alfa97
Guest
gozumden dustu ve biri gozumden duserse forumdaki her hareketini takip ederim size yaptirmam ins aynisiniBugün sana yapılır yarın bize
gozumden dustu ve biri gozumden duserse forumdaki her hareketini takip ederim size yaptirmam ins aynisiniBugün sana yapılır yarın bize
Yok lenHarbimi![]()
Yok kanka yarin aksam yatacak maas benim 220 bakiye suan benimde cekim icin 100 lazimKanki halledebildinmi ilker abi cekim vermiş isleme alinmis.
Ben hiç merak edip sormadım ama daha temiz bi forum için bu kadar mevzu oldu bi mod olarak sanki açıklaman gerekir benim fikrim bu işine karışmak değil lütfen yanlış anlama ama bu kadar mevzu geçti açıklanması şuan en doğrusumevzu para degil mevzu kendini akilli zannetmek yedigi halt belli oluncada ayak yapmak sanki karisinda cocuk var ben ona bi sans daha taniyorum ifsa etmemek milltetin gozunde kotu olmamasi icin ama benjm gozumde dustu kendisi
Harbimi![]()
Valla banada 100 lazimYok kanka yarin aksam yatacak maas benim 220 bakiye suan benimde cekim icin 100 lazim
Hayır benimİtiraf ediyorum benim@alfa97
Ilkerabi cekim vermiş işleme alınmış.çeken var mı senin siteden
Yav sen söyle güvendiğimiz birisidir nasıl bi insan olduğunu biliriz ona göre davranırız.gozumden dustu ve biri gozumden duserse forumdaki her hareketini takip ederim size yaptirmam ins aynisini
HarbimiHayır benim
Benden bahsediyorKim bu ya
Ilkerabi cekim vermiş işleme alınmış.
Vay sahtekae gönder adama tekrarBenden bahsediyor
Ilkerabi cekim vermiş işleme alınmış.
Oo eyvallah tamam.ödemesi geldiğinde sana 100 atacağım. haber edersin.
Ula ilk benimödemesi geldiğinde sana 100 atacağım. haber edersin.
bi sans vermek istiyorum lutfen herkes bi sansi daha hakederYav sen söyle güvendiğimiz birisidir nasıl bi insan olduğunu biliriz ona göre davranırız.