sezgin3443
Guest
Kâğıt oyunu bugün şanslı olduğumu hissediyorum zaten burda yim sabaha kadar konusurukPoker ne ya kardo
Kâğıt oyunu bugün şanslı olduğumu hissediyorum zaten burda yim sabaha kadar konusurukPoker ne ya kardo
Bende atayım mı @Nach00![]()
BEnde atayım mı kiBende atayım mı @Nach00![]()
Knk hadi şansın dönsünpara geldı tşk ederım @Nach00
Tamam olur ben sıfırım aynı yanikanka senden 1-2 saat sonra alayım papara. siteye attım. yani çekersem alayım
0 ı gördü papara![]()
İns şansın donerKâğıt oyunu bugün şanslı olduğumu hissediyorum zaten burda yim sabaha kadar konusuruk
tşk sağolKnk hadi şansın dönsün
Eren kazanda bana at be@Nach00 dostum teşekkür ettim 3 kere attin umarim bunu kazanirim 🙂
Kazanırsak beraber maç yapariz bu gece prizma da haftalık sürem doluyor 100 de 100 bonus icinİns şansın doner
zor oEren kazanda bana at be![]()
İnsKazanırsak beraber maç yapariz bu gece prizma da haftalık sürem doluyor 100 de 100 bonus icin
Yapmaz o site@ISYANKAR kanka kazanırsam yazarım site ödeme yapıyor mu
Yok kardeşim sağol. Bilmiyorum ödeme yapıyormu o konu hakkinda bi bilgim yok.@ISYANKAR kanka kazanırsam yazarım site ödeme yapıyor mu
Daha bilmiyosun para istiyosun kanka ya ödemezseYok kardeşim sağol. Bilmiyorum ödeme yapıyormu o konu hakkinda bi bilgim yok.
Bence ödemez 100 tl bedava bonusu verene siteden hayir gelmez hemde herkeseDaha bilmiyosun para istiyosun kanka ya ödemezse