Nerde o ammunaki midir nedir hep onun cenabetligiYok dün bi admin açıklama yaptı ya gormediniz 10tl paparalar öğlen 12 ye kadar gonderilmesse etkinliği yapan kişi yani bodiroga süresiz ban yiyecek dendi
hemen atıyorum özelin kapalı kardeşimNerde o ammunaki midir nedir hep onun cenabetligi10 lira için yırttı kendini. Gören olursa söylesin ona özelden papara atsın bana. Göndereyim şuna da gitsin bu cenabetlik mk
mami nasılsın beni tanıdın mıHer forumda ac köpek gibi dolanan bazı insanlardan biri normal yani
Sen niye atıyorsun olum senlik birşey yokhemen atıyorum özelin kapalı kardeşim![]()
Yaw dolanıp bakarsın da insan o kadar paralamaz kendiniHer forumda ac köpek gibi dolanan bazı insanlardan biri normal yani
olum mu ayıp kardesim yakışmadı sana takılıyoruz sakin ol birazSen niye atıyorsun olum senlik birşey yok![]()
Bende takılıyorum kardeşimolum mu ayıp kardesim yakışmadı sana takılıyoruz sakin ol biraz
eyvallash sende kardeşimBende takılıyorum kardeşimcansın .
Bence var senceadmin felan var mı bu sitede
hiç dm mesajımageri dönmediler de yok gibiBence var sence
Destekleyin beni mod olayım sizinle ben ilgileneyimYok abi ilgilenen HİÇ kimse yok
Sen başka forumlara gidip gelmekten fırsat bulup edemezsin kankaDestekleyin beni mod olayım sizinle ben ilgileneyim