SOHBET ALANI

mami10

《Çavuş》
Onaylı Üye
10tl paparalar da yalan oldu doğru mu

mami10

《Çavuş》
Onaylı Üye
Yok dün bi admin açıklama yaptı ya gormediniz 10tl paparalar öğlen 12 ye kadar gonderilmesse etkinliği yapan kişi yani bodiroga süresiz ban yiyecek dendi

Leonidasx

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
Yok dün bi admin açıklama yaptı ya gormediniz 10tl paparalar öğlen 12 ye kadar gonderilmesse etkinliği yapan kişi yani bodiroga süresiz ban yiyecek dendi
Nerde o ammunaki midir nedir hep onun cenabetligi :) 10 lira için yırttı kendini. Gören olursa söylesin ona özelden papara atsın bana. Göndereyim şuna da gitsin bu cenabetlik mk

mami10

《Çavuş》
Onaylı Üye
Her forumda ac köpek gibi dolanan bazı insanlardan biri normal yani

Gfbridvan1907

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Nerde o ammunaki midir nedir hep onun cenabetligi :) 10 lira için yırttı kendini. Gören olursa söylesin ona özelden papara atsın bana. Göndereyim şuna da gitsin bu cenabetlik mk
hemen atıyorum özelin kapalı kardeşim :)

Leonidasx

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
Beyler admin de var mod ve modlar da :) forum bir sistem güncellenmesi içinde su an en kısa sürede herkese zamanında dönüş ilgi ve alaka tekrardan eskisi gibi olacaktır :) anlayış gösterip sabır içinde kalalım biraz. Sevgili @Capone ve modlar derin bir çalışma içinde oldukları için size fırsat ayiramiyorlar. Telafi edilecektir ilerleyen zamanlarda .

Leonidasx

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
Kime attın kardeşim :) bana at hemen dönüyorum . Sohbet muhabbet ederiz birşey çözülmezse bile ;) oturana kadar sistem güncellemeleri .