Bugun 700 lira cekiyordun reis bi etkinlik yaparsin artik 7 kisiye 100 lira olarakDan bilzerian bendim
Bugun 700 lira cekiyordun reis bi etkinlik yaparsin artik 7 kisiye 100 lira olarakDan bilzerian bendim
kopeginiz olsun ama buro magdur etti beniBugun 700 lira cekiyordun reis bi etkinlik yaparsin artik 7 kisiye 100 lira olarak![]()
Dan bilzeiranı karaladığı için banlıyorum 😂@lazio34 modum goruyorsun haksiz karalama geregi yapilsin![]()
Maga beee dan bilzerian bee gitti gul gibi uye yak aga yak .. o degilde cokta konusmayalim hakkinda sonra cikar biryerlerden salca olur moral bozar sonra neyse iyi gecelerDan bilzeiranı karaladığı için banlıyorum 😂
Enteyle alakali baslik acmis ayak bastirmazlar bu foruma artik onaMaga beee dan bilzerian bee gitti gul gibi uye yak aga yak .. o degilde cokta konusmayalim hakkinda sonra cikar biryerlerden salca olur moral bozar sonra neyse iyi geceler
Valla nefes aldirmazlar ne ayagi sonucta entebet dostumuz @lazio34 nasil modum iyi yagliyor muyumEnteyle alakali baslik acmis ayak bastirmazlar bu foruma artik ona![]()
Sorun o değildi, yatırım yapacak üyeye yok orası kötü yatırma etme yönlendirme yapıyor ama çatır çatır çekim yapıyor sorunsuz. Yani haksız karalama. Sadece Entebet için değil her sponsor büromuz için durum aynı.Enteyle alakali baslik acmis ayak bastirmazlar bu foruma artik ona![]()
Dikkat et kayma yağ kaydırır mazallahValla nefes aldirmazlar ne ayagi sonucta entebet dostumuz @lazio34 nasil modum iyi yagliyor muyum![]()
HaklisinizSorun o değildi, yatırım yapacak üyeye yok orası kötü yatırma etme yönlendirme yapıyor ama çatır çatır çekim yapıyor sorunsuz. Yani haksız karalama. Sadece Entebet için değil her sponsor büromuz için durum aynı.
Hahahahahahahaha çok güldüm vallahi 😂Ya ente başa ya kuzgun leşe
Ben yola zincirsiz cikmam modumDikkat et kayma yağ kaydırır mazallah![]()
devletin basina ente gelecekYa ente başa ya kuzgun leşe
Ban mi aticaklarBen yola zincirsiz cikmam modumneyse isin espirisi o . Hadi bu sefer kesin gittim
![]()
Ortaligi karistirma ne baniBan mi aticaklar![]()
Aha banladımOrtaligi karistirma ne baniben modumu seviyorum entebeti daha cok seviyorum
Ben elendim beyler siz devam edinAha banladım