gelsin . bize de 20 düşsün arkadaşGelirse 5 kişiye 20 TL
gelsin . bize de 20 düşsün arkadaşGelirse 5 kişiye 20 TL
bol şansGelirse 5 kişiye 20 TL
bol sansGelirse 5 kişiye 20 TL
İsimler hepsinde aynı olmuyor bunun savunulacak Bir şey i yok çok rolling yaptım çok rolling gördüm sayın başkanımdostum o kendisi koyuyor bu ismi tek bizmi kullanıyoruz gunde kac cekiliş var sence ?
bol şanslarGelirse 5 kişiye 20 TL
ilker abi guvendigim sayili kişilerdendir.İsimler hepsinde aynı olmuyor bunun savunulacak Bir şey i yok çok rolling yaptım çok rolling gördüm sayın başkanım
Eyvallah kardeşim bu forumdada diğer forumdada herkea beni tanır çıkan arkadaşlar da babamın oğlu değilGüvenmeyen inanmayan varsa takip etmeye bilir
Bol şanslarGelirse 5 kişiye 20 TL
Forumda yapacak en son adam oEkli dosyayı görüntüle 9049lutfen adil olalım bir çekilişi istenen kişiler çıkana kadar çekmek adil değil çekilişe gerek yok o zaman
Dediğim gibi başka forumdan geldim çok rolling yaptım çok Rolling yapan gördüm
Değmez arkadaşlar yapmayın bunu
Yok kardeşim onu demiyo çekiliş isminde 5 kişi 20 tl yazıyo ama linkte 5 kişi 20 tl 2 yazıyo onu diyo aynı isimle çekiliş yeniden olmuyo ya vi sefer cekilmemiş diyo anladığımdostum o kendisi koyuyor bu ismi tek bizmi kullanıyoruz gunde kac cekiliş var sence ?
Bol sansGelirse 5 kişiye 20 TL
Çok iyi anladın kardeşimBi ayrıntı yakalanmış sanki ilker abiye güvenim tam ama 20 tl 2 yazısı çelişkili çekilişte yokum ortalıkta karıştırmaya
Yok kardeşim onu demiyo çekiliş isminde 5 kişi 20 tl yazıyo ama linkte 5 kişi 20 tl 2 yazıyo onu diyo aynı isimle çekiliş yeniden olmuyo ya vi sefer cekilmemiş diyo anladığım
aga niye anlamiyonuz herkes hergun cekiliş yapiyor ayni isim olunca oluyorBi ayrıntı yakalanmış sanki ilker abiye güvenim tam ama 20 tl 2 yazısı çelişkili çekilişte yokum ortalıkta karıştırmaya
Yok kardeşim onu demiyo çekiliş isminde 5 kişi 20 tl yazıyo ama linkte 5 kişi 20 tl 2 yazıyo onu diyo aynı isimle çekiliş yeniden olmuyo ya vi sefer cekilmemiş diyo anladığım